Software-activiteiten onder de loep: de XPRTZ Checkup

Bij XPRTZ ❤️ we van code en alles wat er daar omheen hangt: ontwikkelprocessen, automatiseren, DevOps, continuous integration/continuous deployment, cloud, code kwaliteit, testing, Domain Driven Design, noem maar op. Omdat dit echt in onze genen zit lanceren we een nieuwe service: de XPRTZ Checkup voor developers. Wij komen vrijblijvend langs bij jouw organisatie, persoonlijk of virtueel, om samen op software-ontwikkelingsgebied te ontdekken wat jouw organisatie goed doet, mogelijke knelpunten in kaart brengen en identificeren waar er nog winst valt te halen. Het beste van allemaal: je bepaalt zelf wat onze service voor jouw waard is! Je hoeft dus geen moeilijke budget vragen te stellen, een uitnodiging met de dag waarop we welkom zijn is meer dan voldoende.

Waarom XPRTZ

Bij XPRTZ zitten we in een unieke positie: we helpen veel klanten in verschillende branches en nemen daarbij vaak de rol van lead developer of sofware architect op. Daardoor zien we veel gebeuren en zijn we betrokken vanaf de analyse van nieuwe functionaliteit, over het bouwen van nieuwe software en het onderhoud van bestaande software tot aan de go-live ervan. We hebben een massa kennis die wij graag delen van developer tot developer.

Waar we naar kijken

We zullen op basis van direct contact met onze .NET experts antwoorden zoeken op vragen in verschillende categorieën. die we samen bepalen.Hierbij nemen we uiteraard de ambitie van jullie organisatie mee. We zullen onderwerpen behandelen zoals:

  • 🧰 Tooling: welke tools worden gebruikt en zijn deze standaard binnen de organisatie?
  • 📈 Processen: ligt er een proces zoals scrum of kanban aan de grondslag van het ontwikkelproces?
  • 🖥️ Automatisatie: worden de juiste platformen gebruikt: on-premise of cloud? En zijn er repetitieve handelingen te ontdekken?
  • ☁️ Cloud: hoe kan de cloud voor versnelling zorgen en jullie organisatie een grotere mate van flexibiliteit bieden? Haal je wel het maximale uit de clouddiensten die je afneemt?
  • 💰 Innovatie: in hoeverre zijn jullie in staat te blijven innoveren in een periode van verandering of wanneer het budget even niet meezit?

Wat je mag verwachten

Geen academisch rapport met verkoopdoelstellingen maar wel open en eerlijke aanbevelingen die je meteen in de praktijk kan toepassen.

  • Wij baseren ons op vier stadia van competentie om te ontdekken waar je je als organisatie bevindt, die gaat van ik weet niet wat ik niet weet tot ik werk met de flow mee vanwege mijn kennis.
  • Daarna kunnen we aan de hand van doelstellingen bepalen waar de organisatie naar toe kan groeien.
  • Als laatste stap wordt er een overzicht uitgewerkt om de beoogde doelstellingen te realiseren. Wij geloven in een agile aanpak en geven graag de regie van hoe deze stappen te realiseren aan jullie team. Wij helpen hier uiteraard graag bij!

Ok, wanneer zullen we starten?

Mooi dat je enthousiast bent, wij zijn dat namelijk ook. De eerste stap is contact leggen, dit kan eenvoudig met een belletje naar Jasper of een e-mail. Zo gemakkelijk gaat dat!

Dit is Jasper

Contact

Meer weten? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onze kennis en enthousiamse te delen. Wij bezoeken je graag op een locatie/tijdstip die ieders agenda het beste past.

XPRTZ