Werken met XPRTZ

XPRTZ is opgericht vanuit de overtuiging dat experts met experts willen werken, en dat het leveren van expertise vanuit een duidelijk gespecialiseerde focus in een betrokken organisatievorm beter werkt.XPRTZ bestaat uit een (h)echt team gepassioneerde .NET software ontwikkelaars. Wij zijn gedreven onze kennis continue te ontwikkelen en delen met vakgenoten. Op deze manier zijn wij in staat klanten te adviseren over actuele mogelijkheden en kiezen we samen voor de beste oplossing.

Wij geloven dat samenwerking alleen succesvol zal zijn wanneer partijen open, eerlijk en transparant naar elkaar zijn. Wij zijn en blijven een platte en intieme organisatiestructuur met korte lijnen, die zeer snel schakelen. Wie kiezen voor een persoonlijke en langdurige relatie met onze klanten om écht waarde toe te voegen aan onze expertise van zowel het individu als het team.

XPRTZ kiest hierbij bewust voor een duidelijke focus op .NET en met een streng aannamebeleid, gericht op kwaliteit, niet volume realiseren wij onze kernwaarden.

Is jullie organisatie op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat .NET software ontwikkel uitdagingen begrijpt, op een duurzame en efficiënte manier meedenkt en samenwerkt als onderdeel van de organisatie? Dat zeggen meer organisatie maar vanuit onze kernwaarden kunnen wij dit ook echt realiseren. Wij hebben geen sales afdeling dus bij interesse, neem gerust contact met ons op, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Start de samenwerkingtrainingen
Dit is JasperEn ik ben Dennis

Contact

Meer weten? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onze kennis en enthousiamse te delen. Wij bezoeken je graag op een locatie/tijdstip die ieders agenda het beste past.

XPRTZ